Tallinna Saksa Gümnaasium otsib eripedagoogi/väikeklassi õpetajat

Töö kirjeldus

Osalise koormusega eripedagoogi ametikoht alates septembrist 2019. Sobival kandidaadil on erialane magistrikraad eripedagoogikas (võib olla omandamisel) või eripedagoogi kutse ning alusteadmised logopeediast. Eripedagoogilt ootame valmisolekut tööks erituge ja tõhustatud tuge vajavate õpilastega. Samuti tuge õpilaste hariduslike erivajaduste väljaselgitamisel, õppekavade ja õppematerjalide kohandamisel vastavalt õpilase võimetele, meeskonnatööd ning initsiatiivi õpetajate nõustamisel ja toetamisel töös erivajadustega õpilastega.

Nõudmised kandidaadile

vastavus kvalifikatsiooninõuetele
väga hea suhtlemis-ja meeskonnatöö oskust
avatus uuendustele
pühendumine laste arengu parimaks toetamiseks
soov töötada HEV õpilastega ja toetada nende hakkamasaamist

Ettevõte pakub

arengu- ja koolitusvõimalusi
sõbralikku ja toetavat koostöömeeskonda
töötasu vastavalt kvalifikatsioonile

Kandideerimine kuni 14. aprillini läbi CV Keskuse https://www.cvkeskus.ee/eripedagoog-vaikeklassi-opetaja-tallinnas-tallinna-saksa-gumnaasium-585555?fbclid=IwAR2PgA0cEV_SpQH70R-QFvasXaWii233fZtdWbcevXlTlVY5HT0MZfqCHTo

Rubriigid: Tööpakkumised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.