Tööpakkumine

Otsime tugiisikut 4 aastasele poisile. Vaja on kedagi, kes veedaks Karliga aega peale lasteaeda ja võimaldaks talle ühte lasteaia vaba päeva. Karl on füüsiliselt hästi arenenud poiss, kes on väga aktiivne. Talle meeldib ronimine, hüppamine, jooksmine jt aktiivsed mängud nii kodus kui ka pargis. Karlil on raskusi uute olukordadega kohanemisega ja vajab tuge teiste lastega suhtlemisel (nt mänguväljakul). Lisaks Karlile on kodus ka üks sõbralik koer. Tööaeg oleks E-N kell 16:00 – 19:00, R kell 9:00 – 19:00 (vaba päeva on võimalik ka liigutada ja kellaaeg võib nihkuda). Hoidmist vajame Tallinna kesklinnas.

Kui sa tunned, et soovid veidi lisaraha teenida ja koolis õpitut kohe praktiseerida, siis võta ühendust: anu.pillav@gmail.com või 55694136.

Rubriigid: Tööpakkumised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.