EEL suvepäevad Kihnus

Sellel aastal toimuvad meie suvepäevad 15.-17.augustil Kihnu saarel. Koolitust seekord ei tule, küll aga saame tantsida, laulda ja tutvuda kohaliku eluoluga.

Päevakava on täpsustamisel, kuid ürituse ametlik algus on 15. augustil kell 19.00. Pärast seda sööme ja läheme sauna. Teisel päeval saame tantsida ja laulda ning toimub ekskursioon saarel giidiga kastiautodes (tuletorni ja muuseumi piletid soovijatele lisatasu eest). Teisel päeval saame kolm korda süüa ja õhtul sauna. 17. augustil läheb igaüks koju, millal ise tahab. Hommikul saab süüa ka. 

Kuna kolme päeva jooksul on ka piisavalt vaba aega, siis vaata https://visitkihnu.ee/. Võimalus on mängida discgolfi (oma kettad tuleb kaasa võtta). 

Majutus on kahes erinevas, kuid teineteisele lähedal asuvas kohas (http://www.rockcity.ee/ ja https://www.puhkakihnus.ee/kihnu-majutus-accommodation.html).

Osalustasu (ööbimine kahel ööl, toitlustus, töötoad, ekskursioon):

EEL liikmele – 50 eurot

Alla 15-aastasele lapsele/lapselapsele – 50 eurot

Mitteliikmele – 60 eurot

REGISTREERIMINE suvepäevadele on avatud 27. juunini! või kuni kohad täis saavad (kohtade arv on piiratud). 

Osavõtutasu palume kanda EEL arveldusarvele hiljemalt 15. juuliks.

Saaja: Eesti Eripedagoogide Liit

Kontonumber: EE932200001120071293, Swedbank.

Selgitus: Suvepäev 2021, osaleja nimi.

Kui Sinu eest tasub asutus, siis täida vastavad lahtrid registreerumisel ning meie raamatupidaja väljastab asutusele e-arve. 

Transport saarele tuleb igaühel ise organiseerida. Praamipiletid soovitame broneerida aegsasti: https://veeteed.com/#/et/ 

Tuletorni ja muuseumi piletite kohta leiab infot https://www.puhkaeestis.ee/et/kihnu-tuletorn; https://kihnumuuseum.ee/kulastajainfo/piletihinnad/)Küsimuste korral kirjutage annamariayl@gmail.com

Näeme Kihnus!

Rubriigid: Uudised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.