Töökuulutus

Esimese erakoolina Tartus avab Tartu Luterlik Peetri Kool 1. septembril 2022.aastal hariduslike erivajadustega õpilastele toimetuleku- ja hoodusõppe suuna – Karolini Kooli, mis asub tegutsema väikese ja kogukondliku kogupäevakoolina.

Tulevasel personalil on harukordne võimalus liituda kogukonnaga juba nüüd, et kujundada koos teiste kolleegide, õpilaste ja nende peredega uue kooli sisu ja vorm, mis saab olema justkui eritellimusel valminud rätsepaülikond.

Teiste hulgas oodatakse kandidaate mõistagi ka eripedagoogi ametikohale!

Vaata täpsemat pakkumist Karolini Kooli tööpakkumiste lehelt ja jälgi kooli tegemisi ka Facebookis.

Täpsemat infot käimasolevate konkursside kohta jagab

Õilme Saks

tulevane õppejuht

oilme@luterlik.edu.ee

Rubriigid: Uudised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.